vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Informarea studenților Usc Bogdan Petriceicu Hașdeu cu privire la procurarea produselor Smart sigure

Informarea studenților Usc Bogdan Petriceicu Hașdeu cu privire la procurarea produselor Smart sigure  

20.03.2019
  207 Accesări  

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței continuă campania de informare cu genericul „Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor: Trusted Smart Products", dedicată acestui eveniment sărbătorit anual la 15 Martie.


În acest context studenții Usc Bogdan Petriceicu Hasdeu din Cahul sunt informați cu privire la aprofundarea cunoștințelor necesare spre procurarea produselor Smart sigure, pentru utilizare, precum și dezvoltarea capacității lor decizionale privind drepturile pe care aceștia le au în calitate de consumatori.
Consumatorii și reprezentanții agenților economici care vizitează și/sau activează în Centrele comerciale "Gebhardt Plus", "Europa" și "Linia" din Cahul sunt consiliați și informați privind importanța respectării prevederilor legislaţiei în acest domeniu, corespunderea produselor şi/sau a serviciilor plasate pe piaţă cerinţelor prescrise sau declarate şi respectarea prevederilor actelor normative în domeniul metrologiei legale, a normelor şi regulilor de desfăşurare a activităţilor de comerţ.

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Informarea studenților Usc Bogdan Petriceicu Hașdeu cu privire la procurarea produselor Smart sigure
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2290787 |  ieri: 767 |  azi: 576 |  online: 8   actualizat la: 21.10.2019
Creat de Brand.md