vezi mai mult

Anunţ! 14 octombrie, sistare temporară a programului de lucru al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
  
 
Reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă.
  
 
Informarea consumatorilor, una din prioritățile APCSP
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"  

16.01.2019
  403 Accesări  

Astăzi, 16 ianuarie 2019, angajații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței au participat la atelierul de lucru cu genericul „Prezentarea generală a legislației Uniunii Europene în domeniul protecției consumatorilor", organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova".  Evenimentul a fost condus de Emil Alexiev, expert-cheie în domeniul protecției consumatorilor.

În cadrul evenimentului au fost instruiți reprezentanți ai autorităților administrațiilor publice centrale cu atribuții în domeniul protecției consumatorilor.

De asemenea, au fost prezentate aspectele esențiale ce țin de legislația UE, transpunerea directivelor europene în domeniul de referință, precum și reiterate principiile de bază în elaborarea și implementarea politicilor de protecție a consumatorilor.

Atelierul a avut un impact pozitiv,  favorizând un networking productiv pentru specialiștii din Republica Moldova. 

 

 

 
 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2290824 |  ieri: 767 |  azi: 601 |  online: 5   actualizat la: 21.10.2019
Creat de Brand.md