vezi mai mult

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
  
 
ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
  
 
Modificări la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere privind activitatea de taxi
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

20.08.2018
  242 Accesări  

 

1.      În cadrul Cancelariei Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) au fost înregistrate  33 de reclamații, dintre care 3 au fost redirecționate către alte autorități.

-          În perioada 6-10 august, în clasamentul reclamațiilor săptămânale s-au poziționat dispozitivele digitale, 4 dintre plângeri vizând ca motiv invocat pentru întocmirea unei reclamații- reparația necalitativă a telefoanelor mobile, precum și a unui dispozitiv iPad, defectele produselor persistând chiar și după remedierea gratuită a acestora. Totodată este de menționat, că consumatorii s-au ciocnit de inconveniențe la achiziționarea vopselei necalitative pentru ușă, depistarea unor neajunsuri la ușile procurate,  procurarea pieselor de schimb pentru automobil  neconforme etc.

-     Consumatorii ce au beneficiat de servicii au rămas cu semne de întrebare la neexecutarea în termen a unei coloane pentru o răstignire,  serviciu turistic necorespunzător,  reparație auto necalitativă, reparația încălțămintei defecte, încălcarea programului de muncă, comercializarea mărfii fără acte de proveniență, neprezentarea Registrului de reclamații, , clauze abuzive în contractele de microfinanțare etc.

2.      Linia fiebinte a consumatorilor  a fost sesizată prin 118 apeluri telefonice, consumatorii, primind  15 consultații în oficiu.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1840343 |  ieri: 1840 |  azi: 125 |  online: 14   actualizat la: 21.01.2019
Creat de Brand.md