vezi mai mult

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
  
 
SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
  
 
Demararea Campaniei de informare: "Salariatul informat este bine protejat, continuă!"
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

13.08.2018
  174 Accesări  

1.      În cadrul Cancelariei Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) au fost înregistrate 41 de reclamații, dintre care 3 au fost readresate către alte autorități.

-          Pe primul loc în topul reclamațiilor săptămânale s-au stabilit obiectele electrice de uz casnic, 6 dintre consumatori reclamând calitatea televizoarelor, aragazului, lăzii frigorifice, încălzitorului de apă electric, precum și  a ceainicului electric.

-          Consumatorii au procurat telefoane mobile (3 reclamații), care s-au defectat în perioada de garanție a produsului, precum și alte produse industriale: încălțăminte neconformă, geantă cu defect, ceas cu defect, faianță necalitativă, vopsea neconformă, etc.

-          Serviciile diverse prestate consumatorilor au fost calificate drept necorespunzătoare în următoarele cazuri: serviciu turistic, serviciu de tatuaj, repararea monitorului computerului, reparația motocicletei, nereguli în prestarea jocurilor de noroc, deservire bancomat bancă comercială etc.

2.      În perioada 6-10 august, la TELEFONUL CONSUMATORULUI au fost recepționate 118 apeluri telefonice și oferite 23 de consultații în oficiu.

 

 

 

 

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1694046 |  ieri: 730 |  azi: 9 |  online: 9   actualizat la: 24.09.2018
Creat de Brand.md