vezi mai mult

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
  
 
ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
  
 
Modificări la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere privind activitatea de taxi
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR

SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR  

13.08.2018
  246 Accesări  

1.      În cadrul Cancelariei Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) au fost înregistrate 41 de reclamații, dintre care 3 au fost readresate către alte autorități.

-          Pe primul loc în topul reclamațiilor săptămânale s-au stabilit obiectele electrice de uz casnic, 6 dintre consumatori reclamând calitatea televizoarelor, aragazului, lăzii frigorifice, încălzitorului de apă electric, precum și  a ceainicului electric.

-          Consumatorii au procurat telefoane mobile (3 reclamații), care s-au defectat în perioada de garanție a produsului, precum și alte produse industriale: încălțăminte neconformă, geantă cu defect, ceas cu defect, faianță necalitativă, vopsea neconformă, etc.

-          Serviciile diverse prestate consumatorilor au fost calificate drept necorespunzătoare în următoarele cazuri: serviciu turistic, serviciu de tatuaj, repararea monitorului computerului, reparația motocicletei, nereguli în prestarea jocurilor de noroc, deservire bancomat bancă comercială etc.

2.      În perioada 6-10 august, la TELEFONUL CONSUMATORULUI au fost recepționate 118 apeluri telefonice și oferite 23 de consultații în oficiu.

 

 

 

 

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » SINTEZA SĂPTĂMÂNALĂ A RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1840335 |  ieri: 1840 |  azi: 117 |  online: 6   actualizat la: 21.01.2019
Creat de Brand.md