vezi mai mult

Angajații APCSP au participat la un atelier de lucru, organizat în cadrul proiectului "Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova"
  
 
ATENȚIE! Campanie de rechemare a produselor de pe piață
  
 
Modificări la Codul contravențional și la Codul transporturilor rutiere privind activitatea de taxi
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR

TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR  

04.06.2018
  249 Accesări  

În adresa Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței parvin diverse reclamații ce țin de procurarea produselor și prestarea serviciilor. Recent, un consumator a depus o petiție pe motivul prestării necalitative a serviciilor funerare. Consumatorului i s-au încălcat drepturile după ce agentul economic care i-a predat plăcuța comemorativă, a comis o greșeală la tipărirea informației. Astfel, agentul economic de rea credință urmează ca în cel mai scurt timp să realizeze o plăcuță conformă pentru consumator.

Cetățenii de asemenea,  au întâmpinat probleme la utilizarea serviciilor auto. Aceștia au rămas nemulțumiți după ce au inchiriat o mașină sau au fost refuzați de către agentul economic de a li se schimba piesele neconforme ale vehiculului.

Reclamațiile cetățenilor au mai vizat procurarea țiglei metalice neconforme, a unei mașini de tuns iarba defecte, a unui computer defect, dar și a două telefoane mobile cu defecțiuni.

În perioada 28-31 mai, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței  a fost sesizată de 16 consumatori.

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 1840376 |  ieri: 1840 |  azi: 156 |  online: 45   actualizat la: 21.01.2019
Creat de Brand.md